کد خبر: 186930465
تاریخ انتشار: چهارشنبه 13 تير 1397
خانه » سایت های خبری » همشهری آنلاین » توضیحات وکیل نرگس محمدی درباره وضعیت وی
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

توضیحات وکیل نرگس محمدی درباره وضعیت وی ایران > قوای سه گانه - همشهری آنلاین:وکیل مدافع نرگس محمدی با بیان اینکه موکلش شرایط آزادی مشروط را دارد، گفت: با توجه به اینکه ۶ سال و ۴ ماه از مدت بازداشت موکلم می گذرد و با وجود امکان استفاده از آزادی مشروط، متاسفانه تاکنون با این موضوع موافقت نشده است. محمود بهزادی‌راد در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با آخرین وضعیت نرگس محمدی گفت: روز شنبه ۹ تیر ماه ساعت ۷ عصر مطلع شدم که موکلم از زن

به گزارش چی 24 به نقل از همشهری آنلاین:محمود بهزادی‌راد در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با آخرین وضعیت نرگس محمدی گفت: روز شنبه ۹ تیر ماه ساعت ۷ عصر مطلع شدم که موکلم از زندان به بیمارستان ایران مهر منتقل و بستری شده و همچنان در بیمارستان است.

وکیل مدافع نرگس محمدی، در رابطه با علت بازداشت موکل خود، عنوان کرد: ایشان به اتهام تاسیس لگام ( لغو گام به گام اعدام)، به عنوان جرم اصلی و چند پرونده تجمیع شده دیگر نهایتاً به 10 سال حبس قطعی محکوم شده است.

وی همچنین در رابطه با آخرین اقدام حقوقی انجام شده در پرونده موکلش گفت: ۶ سال و ۴ ماه از مدت بازداشت موکلم می‌گذرد و حدود 3 سال و 8 ماه از مدت محکومیتشان باقی مانده است. این در حالی است که با وجود امکان استفاده از آزادی مشروط برای موکلم، علی‌رغم درخواست آزادی مشروط، متاسفانه تاکنون با آن موافقت نشده است.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین